DIY: Bordskåner

Bordskåner, eller som underlag for små hyggelige opstillinger.

Egentlig er det et godt stykke tid siden jeg lavede bordskånerne. – Men jeg har simpelthen været så glad for dem, at jeg tænkte jeg ville dele ideen med jer.

Oprindeligt var de tænkt som bordskånere til spisebordet. Manglede noget pænt, som kunne ligge fremme og ikke nødvendigvis behøvede at blive ryddet væk efter hvert måltid. Jeg har nemlig et ret stort spisebord, hvor det ser rigtig fint og pynteligt ud, at de ligger permanent.

Først senere fandt jeg på at bruge dem som underlag for små opstillinger. En opgave de egner sig mindst lige så fint til. Rigtig pæne er de, pyntet med masser af bloklys. Eller som her, med en lille påskeopstilling. Du kan se her, hvordan de så ud til jul.

Pæne klinker eller kakler + filtpuder = bordskåner eller underlag.

Lav selv bordskåner

DIY: Bordskåner

  • Klinker eller kakler (mine måler 30 x 30 cm)
  • 4 filtpuder pr. klinke
  • Evt. kontaktlim

Enkelte gange kan man være heldig at finde fine kakler på loppemarkeder og lignende. Men ellers kan man i flere byggemarkeder godt få lov at købe, blot en enkelt pæn klinke.

Klæb en filtpude under hvert hjørne af klinken. Er puderne modvillige med at klistre, kan et par dråber kontaktlim få dem på andre tanker.

Forårsfornemmelser

Havde jo egentlig planlagt at vaske vinduer udvendigt i weekenden, men pga. den megen sne, slud og regn blev projektet udskudt! Hovedrengøring indendøre blev det dog til. Hvor er det bare herligt når det er gjort.

Synes også en grundig rengøring efterfølgende øger lysten til at pynte op og dekorere. Jeg får altid ny energi, og lyst til nye blomster og andet pænt, når hele huset er ryddeligt og rent. Glæder mig så meget til i eftermiddag; At komme hjem til et rent og forårspyntet hus efter arbejde ♡

God mandag til jer ♡

Bordskåner

Bordskåner af klinker eller kakler

2 kommentarer til “DIY: Bordskåner”

Der er lukket for kommentarer.