Denim hjerter

Sikke dog et fantastisk sensommervejr vi har haft på det seneste ♡

Jeg har brugt flere af de fine dage på at ny-opdage, hvilken suveræn smuk natur, der ligger kun få stenkast fra mit hjem. Tænk, at man kan bo i et område i mange år uden at vide, hvilken perle man befinder sig midt i.

Jo, jo, jeg kender mange af stederne og ved, at jeg bor tæt på utallige skønne områder. Jeg har også før både skrevet og vist billeder, men alligevel har jeg følt mig som lidt af en opdagelsesrejsende i mit lokale område! Virkelig! Flere af de steder jeg har udforsket på det seneste, har jeg aldrig nogensinde besøgt før. Lidt vildt!

Jeg har opdaget utallige gode brombærsteder, hvilket er så herligt – hjemmelavet brombærmarmelade er noget af det bedste og nemmeste jeg ved. Tilmed er det super hyggeligt at plukke bærrene og en god anledning til at opdage nye steder.

Hyld er jeg også stødt på mange steder på min færd. Jeg elsker hyldeblomstsaft, men varm hjemmelavet hyldebærsaft er nu altså heller ikke at kimse af, på en kold vinterdag. Det er vist bare at gå i gang.

Denim hjerter

Reklame-link

Da man ikke både kan være opdagelsesrejsende i den lokale natur og udøvende kreativ på samme tid, er det kun blevet til en lille bitte sy-ting denne weekend.

Små søde denim hjerter. Jeg har lavet dem som nøgleringe (kender nemlig et par stykker, som kunne have brug for hjælp til at holde styr på nøglerne ♡), og ellers forestiller jeg mig, at de kunne være fine som gave. I pakkespil eller som gavevedhæng.

Du skal bruge:

Når jeg skal tegne hjerteskabeloner, som jeg synes er umulige at lave pæne og ens i frihånd, anvender jeg et lille firkant-trick, som vist herunder.
Så er det nemlig kun buerne der skal tegnes i frihånd, hvilket gør det noget lettere at lave hjerter, som er ens på begge sider.
Hjerte skabelon

Mine denimhjerter er klippet lige efter skabelonen uden sømrum. Som hank har de en aflang strimmel på 4 x 1 cm, hvor jeg har syet frem og tilbage flere gange, for at undgå, at de trevler helt væk med tiden. Hjerterne er nemme, syet vrang mod vrang og fyldt med lidt pudevat.

Andre genbrugsideer med denim:

Sy selv grydelapper af jeans

Denim stjerner - Super søde gavevedhæng

Cool taske af brugte jeans
Den bedste start på en ny uge, ønskes I alle

4 kommentarer til “Denim hjerter”

 1. Det lyder til at være et dejligt sted du bor med skøn natur i nærheden og mulighed for skattejagt😉
  Det er nu også rigtig søde hjerter du har lavet, måske de også kan bruges som vedhæng ved en taske??Fin ide til pakkekalender i hvert fald.😊

 2. Ja, jeg synes jo også jeg bor et dejligt sted, med mange små skønne pletter. Egentlig er der jo rigtig mange, sådanne pletter, rundt i hele landet – det er bare lige at finde dem 🙂
  Ideen med hjerterne som taske vedhæng er rigtig god, det vil de helt sikkert være rigtig fine til – kunne være jeg skulle hænge et ved hanken på min denimtaske, det kunne garanteret se super ud 🙂 Tak for inspiration 🙂

 3. Det er rigtig,vi er faktisk heldige at vi bor i et land med mange skønne steder (det er der selvfølgelig også i andre lande😉)
  Det handler bare om at se dem.
  Jeg er i hvert fald blevet overrasket nogle gang,e når vi har været på ferie i Danmark .
  Tænker det godt kan give god mening og "lege" turist i nærområdet som du har gjort tidligere😊

  God dag😊

Der er lukket for kommentarer.