“Den brune trøje” med snoninger

Apropos indlægget om den hjemmegjorte garderobe, skal I altså lige se denne smukke sweater, – hæklet med udgangspunkt i min opskrift på Den brune trøje.

Sweateren er ikke en jeg har hæklet, Charlotte viste den frem på Facebook (original opslaget findes på Eponas Facebook side, under anmeldelser), jeg blev inspireret, og vild med hendes fortolkning, at jeg bare måtte dele det inspirerende resultat med jer. Heldigvis var Charlotte med på, at jeg viser hendes smukke trøje frem. Tusind tak for det ♡

Selv må jeg så afgjort også hækle Den brune trøje i en snoet udgave!

Er du blevet lige så inspireret som jeg, kan du finde en video fra Youtube, der fint guider igennem hæklede snoninger lige HER

Den originale brune trøje

Opskriften på den brune trøje finder du her

Rigtig god weekend

2 kommentarer til ““Den brune trøje” med snoninger”

Der er lukket for kommentarer.