Dekorations tip – Udendørs dekorationsophæng

Et hurtigt lille pip herfra, men nu skal ideen altså deles

Et indlæg jeg har siddet på længe, da jeg ikke rigtig kom videre med selve dekorationen …

På Pinterest så jeg for temmelig længe siden, denne geniale idé til et dekorationsophæng. Lavede også selv denne anordning i sensommeren, og fik taget et billede, men så stoppede projektet ligesom dér. Min tanke var ellers dengang at lave en dekoration med hyben …

Men uanset, er selve ophænget jo stadig genialt.

Kender du det ikke i forvejen, er ideen ihvertfald hermed givet videre – Tænkte den kunne være fin til udendørs juledekorationer.

Dekorations ophæng – DIY

  • Oasis
  • En metalbøjle
  • Vindseltråd

Lad oasis suge vand (Jeg lod den ligge et døgnstid)

Bøj metalbøjlen og vikl vinseltråd om både bøjle og oasis, foroven og forneden.

Da mit hus er hvidt og tanken var, at lade den hænge fra udendørslampen, valgte jeg at lade plastikken forblive om oasisklumpen, for at undgå snask på murværket. Tænkte det nok var muligt at stikke grene igennem plastikken.

God onsdag ♡

2 kommentarer til “Dekorations tip – Udendørs dekorationsophæng”

Der er lukket for kommentarer.