Dekoration med mini påskeliljer

Det er svært, ikke at lade sig friste af de små mini påskeliljer. Lige nu står de stablet op i hobetal ved butikkernes indgangspartier. Tæt på de næsten hopper op i kurven, helt af sig selv.

Men pyt! En pyntelig og langtidsholdbar fornøjelse er de jo. Efter blomstringen planter jeg dem ud i haven og flinkt kommer de igen, år efter år. De ser så glade og solskinsgule ud for fødderne af store træer. Jeg er sikker på det gamle pæretræ er vældig fornøjet med det solgule tæppe, der lyser op mod den gamle bark, en månedstid før det selv folder al herligheden ud.

Som alternativ til vaser, krukker eller skjulere har jeg pakket rodklumpen ind i fugtigt mos, omviklet med vindseltråd. Løgpakkerne er derefter sat på et stykke drivtømmer.

Jeg synes indpakningen går lettest, hvis mosset er et nogenlunde sammenhængende stykke. Læg mosset på et bord med vrangsiden opad, havde jeg nær sagt – Med jordsiden opad. Skil forsigtigt de små påskeliljer fra hinanden og placer løg og rodklump på mosset. Mosset formes op om rødderne med hænderne og vindseltråd vikles om.

 

 

Ønsker jer en rar søndag

 

 

2 kommentarer til “Dekoration med mini påskeliljer”

  1. Mange tak skal du have. Det er jeg rigtig glad for at høre 🙂 Ja, mos er somregel et herligt gratis materiale, ihvertfald, hvis man har en græsplæne 🙂

Der er lukket for kommentarer.