Cowboybuksernes nye liv

På vej ud af døren, fredag aften, måtte jeg konstatere en mangel på garderobeområdet. Nærmere præciseret, en mangel på taske fronten.

What?! Tænk, jeg synes, jeg har stakkevis af tasker. Små selskabstasker i alle afskygninger og flere af de helt store kommodetasker, som rummer overlevelsesudstyr til en uge i Sibirien!

Men ingen mellemstørrelse med skulderem!

Heldigvis er der råd for sådanne mangler. Ganske vist måtte jeg troppe op til fredagens festivitas med en af de helt små tasker. En af dem, som dårligt rummer selv et minimum af overlevelseudstyr. Og som egentlig også var for fin til anledningen. Men okay, i halv-mørke er alle katte grå, så det gik endda – og en kanon fest ovenikøbet!

Lidt slap i betrækket oven på fredagens udskejelser, sad jeg igår og puslede med 2 par aflagte jeans og en idé om en mellemstørrelse med skulderrem.

Inspirationen har jeg hentet rundt på nettet, hvor der er rigtig mange forskellige og super flotte tasker lavet af genbrugs jeans. Dette er så min version. Et resultatet jeg er mægtig godt tilfreds med.

Rigtig god størelse, skulderrem (ikke mindst) og mange fede detaljer.

Denim taske syet af genbrugsjeans

Jeg har brugt en forside og en bagside fra 2 forskellige par jeans. Sprættet linningen, stropper og mærkatet af. I stedet har jeg syet trekantede stykker stof på, dér hvor linningen ellers var. Den ene side af tasken har fået en lynlås og indvendig lommepose. På den ene side er der også syet et ekstra stykke stof i bunden af tasken.

Mange steder har jeg valgt at sy stoffet sammen vrang mod vrang, eller som overlap, fordi jeg gerne ville have det frynsede og rå look.

Tasken er foret med bomuldsstof og krydret med små røde detaljer: Røde lynlåse ….

… og røde pynte stikninger, hvor jeg har syet frem og tilbage i zig zag

… Flere røde pynte stikninger

Til skulderremmen har jeg brugt den ene søm fra buksebenene som forside. Bagsiden er glat. De 2 strimler er syet sammen fra retsiden, vrang mod vrag, med en halv centimeters sømrum, for at få trevlerne i kanten.

Mærkatet fra bukserne gemte jeg og syede på igen efterfølgende.

Til sidst fik tasken en hurtig tur i vaskemaskinen, så trevlerne rigtigt kom frem. De alt for lange trevler klippede jeg dog af igen efterfølgende.

En mellemstørrelse med skulderrem ♡

God søndag

Se også:

Kosmetikpung syet af genbrugsjeans

Søde hjerter, syet af genbrugsdenim

2 kommentarer til “Cowboybuksernes nye liv”

  1. Skønt med genbrug,den er virkelig blevet super smart😊
    Kender alt til at mangle en taske.Er i tænkeboks mht en taske til arbejdet.
    Skøn mandag til dig😊

Der er lukket for kommentarer.