Hækle & strikkebøger

Indeholder affiliate-link

 

Indlægget i dag skal handle om bøger

Hobbybøger

Nærmere betegnet hækle og strikkebøger

Som I ved, holder jeg rigtig meget af bøger! Alle bøger; Lige fra historiske romaner over krimier, til slægtsfortællinger, kogebøger, fag- og hobbybøger. Nå ja, og havebøger. Ej at forglemme.

Og jeg vil helst ikke nøjes med at låne på biblioteket. Nej, jeg vil gerne eje! Især fordi, jeg nyder at genlæse! De fleste bøger læser jeg mindst 2 gange. Fag-, koge- og hobbybøger bliver elskede og evigt inspirerende opslagsværker.

Lige fortiden kigger jeg efter strikke- og hæklebøger, som er en mangelvare i min bogsamling.

Herunder, lidt bog-inspiration som jeg synes ser spændende og lærerige ud. (Som ekstra plus, har jeg også lidt at skrive på ønskesedlen til jul), Det bliver ikke nemmere med alderen at finde på ønsker. Men hvor er det samtidig priviligeret, ikke at mangle noget.

Har I selv, eller kender I gode hobbybøger? Nogen I vil anbefale?

Hækle og  strikkebøger

Kærlighed på pinde, tror jeg min datter skal have i julegave. Hun læser ganske vist med på bloggen indimellem. Men da hun selv har udpeget den, røber jeg nok ikke for meget. Den ser virkelig fin ud, med moderniserede udgaver af gamle strikkeopskrifter. Er man til retro baby- og børnestrik, er denne vist et must.

Hækle og strikkebøger

 


/1. Strikkeskole, /2. Hækleskole, /3. Strik til hjemmet, /4. Strikkede klude, /5. Hæklede klude

Selv er jeg til det mere enkle. Mindre ting, som er nemme at gå til, og hvor resultatet er indenfor rækkevidde. Ja, ja, man er vel i bund og grund resultatorienteret – Selvom jeg til stadighed øver mig i det modsatte.

De 5 herover ville jeg gerne eje. Ny inspiration og nye teknikker! Perfekt

 

Billeder og bøger er fra Rito.dk