Bodyscrub med citron og kokos

Kategorier DIY
Hjemmelavet bodyscrub

Hjemmelavet bodyscrub … Seriøs forkælelse, med meget få ingredienser.

Til dig selv, eller som den skønneste værtindegave.

Kokosolie, honning, sukker og citron; så enkelt kan det være, at lave sin egen herlige bodyscrub.

Opskriften er ikke min, men Malins – Find den her, på hendes blog Simplicity & Savings

Tanken om, udelukkende at bruge naturlige ingredienser i kropsplejen tiltaler mig rigtig meget. Derfor vidste jeg straks, at denne opskrift på hjemmelavet bodyscrub var jeg nødt til at afprøve. Og den kan helt klart anbefales. Den efterlader vintertør hud silkeblød og med den skønne duft af kokos og citron.

Duftvariationer i hjemmelavet bodyscrub

Ønskes variation i duft, kan der i stedet for citron tilsættes:

  • Appelsinsaft og/eller skal
  • Vaniljekorn
  • Hakkede krydderurter
  • Tørret eller frisk Lavendel
  • Æteriske olier

ET LILLEBITTE TIP, nu vi er ved naturlig kropspleje. Så er ren kokosolie jo forøvrigt et glimrende alternativ til makeup-fjerner. Bare sådan i parentes bemærket …

God weekend

 

Skulle du have lyst til at hækle et “låg” til glasset, finder du opskriften her

4 tanker om “Bodyscrub med citron og kokos

  1. Hvor sjovt at du fik prøvet den af, og dejligt, at du virker lige så begejstret som jeg selv! Jeg tænker at jeg vil prøve DIN variant med appelsinskal næste gang – det lyder også vildt lækkert. Kokosolie har jeg også brugt som make-up-fjerner, det virker rigtig godt. Lige nu bruger jeg økologisk mandelolie og det kan også godt anbefales. Knus

Jeg sætter stor pris på din kommentar