Blomster til pynt, tørklæder, puder og tæpper (gratis opskrift)

Jer der følger med på Instagram har jo nok set, at jeg pt. er ved at udvikle en ny cardigan opskrift med en ny konstruktion, som jeg er meget spændt på.

En konstruktion hvor jeg har hæklet, trevlet op, hæklet og trevlet op. Så midt i alle konstruktions-genvordighederne fik jeg lyst til noget småt, noget nemt og noget bomuldsgarn. Det har skisme været halv varmt at sidde med en uldcardigan de seneste dage.

Det lille og nemme blev til en ny blomsteropskrift. Jeg drømmer forsat om engang at lave et tørklæde, tæppe, top eller andet fint, udelukkende af hæklede blomster. Om det nogensinde bliver en realitet, må stå hen i det uvisse. Men drømme må man jo altid, og nu er opskriften der i hvertfald.

Har du selv lyst til blomster finder du gratis opskrift herunder …

Se også: Anden blomster opskrift kan du finde her >>

Hæklede blomster

Blomster opskrift

  • Nål 2,5 – 3 mm
  • Rester af bomuldsgarn 8/4 eller tyndt uldgarn

Opskrift

Start med en magisk ring

  1. 3 lm, i ringen hækles derefter 1 stgm, 4 lm, *1 puf-maske (bestående af 2 sammenhæklede stgm), 4 lm*, gentag * – * endnu 3 gange, så der i alt er 5 puf-masker, Træk ringen sammen og saml omg. med 1 km i 1. puf-maske
  2. 1 lm, hækl 1 fm om første lm-bue, hækl 4 lm, om samme lm-bue hækles 5 stgm, 4 lm og tilsidst 1 fm om samme bue, *1 fm om næste lm-bue, hækl 4 lm, om samme lm-bue hækles 5 stgm, 4 lm og tilsidst 1 fm om samme bue*, gentag * – * omg. rundt, saml med 1 km i 1. lm

Bryd garnet og træk igennem. Hæft ender

Se også: Gratis opskrift på nålepuden på billederne finder du her >>

Skriv en kommentar