Blomster til mig

Faste læsere af Eponas dagbog har nok bemærket, at der over et stykke tid, har været mere stille her på kanalen end normalt!

Stilheden og de svingende sendetider skyldes, at jeg i en moden alder besluttede mig for endnu en uddannelse. De sidste måneder har jeg brugt på at skrive min bachelor.

En hård og langvarig proces. Som sluttede i går, med den mundtlige del af prøven. Prøvelsen, nærmere!

– Men jeg er i mål nu. – Med det bedst tænkelige resultat! Glad, stolt og helt enormt lettet. Og træt, allermest træt! Efterfølgende kan jeg mærke, hvor stort et pres det hele har været. 3 år med job, skole, og regelmæssige eksamener, som nu er slut.

Tror ikke det er trængt helt ind endnu …

I hele mit liv, er nogen af de smukkeste buketter, dem jeg har fået af min far – denne er ingen undtagelse

 

 

6 kommentarer til “Blomster til mig”

  1. Tusind tak – det er simpelthen så dejligt at være færdig – det har virkelig været noget af et pres. Godt det er overstået 🙂
    Og ja, min far er super til det med buketter. Den står ved siden af mig nu og den bliver kun smukkere, nu hvor bonderoserne springer ud. Så smukt 🙂

  2. Kære Anja, et kæmpe tillykke med din vel overståede uddannelse og med din flotte karakter! Jeg er virkelig imponeret over at du har gennemført det med job ved siden af – simpelthen så godt gået! Jeg kan godt forstå du nu nyder at være på den anden side, men nogen gange skal der lidt tid til at forstå, det faktisk er over. Knus og God Weekend

  3. Tusind tak Malin. Her bagefter kan jeg virkelig mærke, hvor hård en proces det egentlig har været. Når man er i det, kører man ligesom bare på, så det er en kæmpe lettelse at være færdig. Jeg tror du har ret – der går noget tid inden man forstår, at det er ovre. Jeg tænker stadig, at der er noget jeg skal. At jeg skal læse, skrive eller forberede mundtligt oplæg. Virkelig underligt at have en hel weekend til absolut fri afbenyttelse. Men fedt! Dejlig weekend til dig. Knus

Der er lukket for kommentarer.