Blomster tegninger

 

Blomstertegninger

“At tegne er at se”. Desværre husker jeg ikke længere hvem, der udtalte de vise ord. Men at tegne er også total afslapning, flow og super hygge. Ihverfald for mit vedkommende. Jeg har nydt det så meget, og hvor burde jeg faktisk sætte mig med det noget mere. Tror det ville være godt for min hjerne – flow er en fantastisk tilstand <3

Som jeg skrev forleden, var en af mine planer for efterårsferien, at tegne og male til mine tomme rammer. Jeg har noget med rammer – også med rammer! Men jeg har altså virkelig svært ved at lade dem ligge når jeg ser dem i butikkerne. Derfor har jeg rigtig mange rammer, nogle købt nye, andre fra forskellige loppemarkeder og genbrugsbutikker.

Længe har jeg summet over, hvad der mon skulle i disse smukke sorte rammer. Jeg har prøvet med flere ting, uden jeg synes det var helt optimalt. To af rammerne er temmelig små og kan derfor godt se overlæssede ud, hvis der er for mange farver i … eller hvordan jeg nu skal forklare det.

Derfor synes jeg resultatet med de enkle blomster tegninger, er blevet ret så godt. Ved et nærmere eftersyn i mit fotoarkiv på computeren, fandt jeg flere blomsterfotografier taget i løbet af sommeren. Lige til at tegne efter. Jeg har tegnet billederne med blyant og streget dem op med en tynd sort sprittusch. Enkle, men yderst dekorative.

So far, er det den løsning jeg bedst har kunnet lide til de sorte rammer. Så medmindre en ny idé pludselig melder sig, står de indtil videre så fint i stuen og minder om forår og sommer

Blomster tegninger

 

2 kommentarer til “Blomster tegninger”

Der er lukket for kommentarer.