Av, min arm!

Det her! – Det er da bare alt, alt for ærgerligt for en hækle-afhængig som mig!

Men sådan kan det gå, når man:

1. forsøger at gribe en brødkniv i frit fald

2. og samtidig er ubeskriveligt uheldig og skærer både en nerve og en arterie

Er det da ikke bare det sorteste uheld!?!


Jeg var på operationsbordet 3 timer i torsdags, og ærligt talt tror jeg kirurgen synes jeg var en smule små-sindsyg. Dårligt var jeg vågen af narkosen, før jeg spurgte om jeg måtte hækle. Behøver jeg sige, at han så lidt underligt på mig!

Da jeg selv fik syn for sagen, kunne jeg ligesom godt se, at selvfølgelig skal jeg ikke hækle lige nu! Men for Søren, hvor jeg savner den hæklenål allerede.

Lyspunkterne ved hele situationen er, at jeg heldigvis kun skal gå med hånden i gips i 3 uger, og heldigvis har jeg opskrifter på vej retur fra test. Opskrifter, som skal finpudses og udgives. Det smager da lidt af fugl! Og computeren kan jeg da heldigvis også betjene med én hånd.

Skal, skal ikke

Når indlægget om min hånd først kommer idag, er det fordi jeg har gået og talt lidt på knapper. Hvor relevant er det egentlig for bloggens liv? Jeg har jo opskrifter klar til udgivelse lige om straks. Min datter er sat i sving med at afprøve nye ideer (Tak ). Jeg kan stadig sende opskrifter til jer via mail og jeg kan stadig skrive indlæg. Så Eponas dagbog kører jo egentlig videre, som om intet var hændt.

Men jeg kunne bare mærke, at jeg havde brug for at fortælle. Måske som et led i en bearbejdelse. Men også fordi det fylder helt enormt hos mig, ikke at kunne hækle. Normalt hækler jeg jo mange, mange timer hver dag, så der er virkelig et stort savn og mange ideer som indtil videre må blive i hovedet …

Tak fordi du læste med.

Det var godt at få sat ord på det, der fylder hos mig lige nu.

8 kommentarer til “Av, min arm!”

 1. Kære dig uhhh hvor jeg føler med dig jeg havde selv for år tilbage hånd og finger i gips kender savnet
  Sender god energi til dig dig og ønsker god bedring
  Hækle kram fra Maria

  • Tusind tak for din søde hilsen, Maria. Den luner og jeg værdsætter al den gode energi jeg kan få. Tusind tak.
   Kram

 2. Det er rigtig træls for dig ikke at kunne hækle.
  Håber du kan bruge den “lidt” om tre uger. Sikkert ikke meget med den omgang du fik.
  Du må blive en hel haj til at bruge venstre hånd.
  Pøj pøj 😬😬😬. ❤️❤️❤️

  • Det er mega træls! Jeg forsøger at genfinde glæden ved at læse, hvilket også er skønt. Men en hæklenål er det jo ikke 🙂
   Synes det går bedre og bedre med at bruge venstre hånd, selvom det kræver sit når man er højrehåndet.
   Tusind tak for din hilsen <3

 3. Uha da… jeg føler med dig og ønsker dig rigtig god bedring. Jeg tror, at hækling kan være med til at genoptræne din hånd til sin tid. – Havde selv gavn af den strikkestrømpe, jeg var i gang med for tre år siden, da jeg fik opereret mit brækkede venstre håndled efter et fald på en isglat sti.
  Mange hilsener Bodil K
  PS! Jeg er igang med at hækle din smukke Eponatrøje 🤩 Først misforstod jeg dog opskriften mht. antal omgange, de 2 udtagningsomgange skal gentages 😩, men nu er jeg på rette vej 🙆🏼‍♀️

  • Åh, det håber jeg også bare så inderligt, at hæklingen kan hjælpe med til. Det er så rart at høre andres erfaringer med opererede hænder/arme. Det giver håb for ens egen dårligdom. Tak fordi du deler, og tusind tak for din hilsen 🙂

   Godt, at du nu er på rette vej med Epona trøjen 🙂

   Kh

 4. Åhr for pokker for et uheld. Rigtig go’ bedring. Og jeg synes nu det er ret godt at vide at der sidder et menneske bag bloggen, og at det ikke kun handler om hæling. For et års tid siden kravlede jeg rundt og klippede en bluse og hakkede sysaksen 3 cm ind i mit ben, så jeg kender det godt.

  • Puh, det med saksen lyder heller ikke godt! Skørt så hurtigt det går, når man kommer galt afsted. Men okay, havde man nået at tænke, var det selvfølgelig ikke sket.
   Glad for at høre, at indlægget ikke er malplaceret. Synes det kan være svært, at finde balancen mellem det bloggen egentlig handler om og så det personlige. Men jeg havde bare brug for at få det ud.
   Tusind tak for din hilsen 🙂

Der er lukket for kommentarer.