Alt godt fra naturen – Høstkrans

Tidligt fri igår. Solskin & tørvejr. Vindstille & strandtur = En kurvfuld sensommer hentet i naturen = Hyggelig syssel og en ny krans til haven.

På den her tid af året, kan jeg ikke rigtig få nok af de skønne mættede høst farver.

Lidt sjovt, for i for- og midsommeren foretrækker jeg helt klart de sarte lyserøde og lilla farver i mine blomsterbede. Men nu, hvor det hele begynder at falme og lyset er anderledes, får jeg hvert år trang til at forny hele haven med orange-røde farver.

Jeg benyttede mig af det gode vejr i går til en strandtur. Udstyret med kurv, grensaks og handsker fik jeg samlet forskellige bær, blomster og blade i de allerdejligste farver.

Man bliver glad af de kække farver, der byder velkommen ved indgangspartiet ♡

 Høstkrans

Jeg har bundet på en krans af birkeris. Synes den er god til de her, lidt løse kranse, da det ikke betyder alverden om der stikker lidt birkegrene ud hist og her. Faktisk øger det blot charmen.

Hyben, Hyld, Røllike, Tjørn, Havtorn, Brombær og lidt kornaks er der bundet i min krans. Synes den er rigtig dejlig at se på, men lettere stikkende at binde. Handsker er en god idé, hvis du selv skulle have lyst.
  ♡
Har du lyst at se andre indlæg med dekorationer af sensommerens bær:

Dekorationer med hyben, ude og inde

Krans bundet af rønnebær

 

 

2 kommentarer til “Alt godt fra naturen – Høstkrans”

  1. Skønt med tidligt fri og heldigt at det samtidigt med var skønt vejr.
    Kransen er smuk i skønne farver.
    Jeg elsker årets skiften,(kunne måske godt have brugt en lidt varmere sommer😉men ellers….) hvilket også betyder skønne farveskift i løbet af året.

  2. Enig – Sommeren lod nok lidt tilbage at ønske 🙂 Men ellers elsker jeg også årstidernes skiften og finder en charme i hver (Indrømmet, sidst på vinteren er det så som så med charmen, men ellers) 😀

Der er lukket for kommentarer.