Afslapning i smukke Sverige

Ude godt, men hjemme bedst, lyder et gammelt mundheld. Hvor det dog passer præcist på mig. Det er herligt at komme ud, se noget andet, få tanket op med nye indtryk og oplevelser. Men for Søren da, hvor er det altså godt at komme hjem. Efter en lang køretur fra Sverige, var det fuldstændig overvældende at se, hvor meget der er sket i haven på bare én uge. Det må jeg vise i et indlæg en anden dag, nu skal det handle om Sverige.
Ferie i Sverige

Efter det hektiske København vendte vi næsen mod smukke, rolige Skåne. En lille hytte. Uden internetforbindelse, vel at mærke (!) På den fineste naturgrund. Har dannet rammen om en uges dejlig afslapningsferie.

Vejret har virkelig været med os, sol og masser af varme det meste af ugen. Vi boede lidt uden for byen Höör. Midt i den smukke sydsvenske natur.

Vi har gået masser af ture i Stenskoven. Navnet har den fået fordi der næsten er ligeså mange sten (klipper), som træer. Vi har været ved Ringsjön, to store søer ikke langt fra hytten.

Vi har spist kilovis af vilde hindbær, som vokser overalt i den svenske natur. Én dag besøgte vi Bosjökloster slotshave. Jeg er ved at lave et indlæg med billeder fra den fine have, som kommer på bloggen i morgen. Og ellers har jeg nydt at sidde i haven og tygge mig stille og roligt igennem min ferielæsning.

De første dage synes jeg det var svært at komme ned i gear. Jeg blev lidt rastløs og havde behov for at der ligesom skete noget. Savnede internettet, min computer og bloggen her (ret skræmmende egentlig, hvor afhængig man bliver). Kan huske jeg tænkte, hvad lavede jeg dog før internettet for alvor slog igennem?

Men efterhånden som dagene gik, faldt jeg mere og mere i trit med mig selv, blev mere nærværende og til stede i nuet. Fandt ud af at beskæftige mig selv, nyde lediggangen. Gå ture og bare nyde at sidde og kigge på den fantastiske natur, uden absolut at skulle gøre noget. En god og lærerig oplevelse.

Hygge ved hytten
Stenskoven og vilde hindbær

 

2 kommentarer til “Afslapning i smukke Sverige”

Der er lukket for kommentarer.