Åh, øv og av!

Som overskriften siger, er det hele temmelig åh, øv og av lige for tiden. Jeg har nemlig pådraget mig en ret omfattende hækleskade! Ja, det kan man åbenbart godt! I tommelfingeren, armen, skulderen, nakken og ryggen!

Desværre er det temmelig sigende for mig! Når jeg bliver grebet af noget, går jeg nemlig all in og overbruger samtidig mig selv!

Og grebet af hækling har jeg været, – og er stadig! Fra jeg lagde mit første hækle indlæg på bloggen for under 3 år siden, har jeg produceret en hel vanvittig mængde af produkter, ideer og opskrifter. Hvilket desværre stopper her, ihvertfald det næste stykke tid. Jeg er beordret nul hækling, tidsubestemt. Lægens ordre, så at sige.

Eponas dagbog uden hækling?

Jeg er så brandærgerlig og virkelig i syv sind i forhold til bloggen, for hvad er Eponas dagbog uden hækleopskrifter? Jeg elsker at lave mange kreative ting, men hækling har en helt speciel høj stjerne hos mig, og ligeledes hos jer der læser med.

Ingen tvivl om, at det er hækleopskrifterne jeg nyder at lave allermest og samtidig er det dem, der trækker den største læserskare, – statistikkerne taler deres helt tydelige sprog, måned efter måned. Så lige nu er udsigterne til at drive en blog, som jeg gerne vil drive den, temmelig håbløse.

Mit webhotel forfalder til betaling d. 15.4 og jeg har da ganske kort overvejet at lukke bloggen ned. En tanke jeg alligevel nærmest ikke kan bære, da der ligger SÅ mange timers arbejde bag hvert enkelt indlæg og hver enkelt opskrift. Samtidig er jeg utrolig glad for, og stolt over den store samling billeder, ideer og opskrifter, som Epona gemmer på. Derfor har jeg besluttet at lade bloggen stå indtil videre og forsøge at nytænke måden at blogge på, samt fokusere på andre typer indlæg.

Men nu ved I ihvertfald, hvorfor hækleindlæggene udebliver og ligeledes hvorfor der udgives mere sporadisk her på adressen.

Med smukke blomsterbilleder fra min have, ønskes I en dejlig forårsweekend.

14 kommentarer til “Åh, øv og av!”

 1. Det lyder rigtigt øv med nul hækling til dig, men forhåbentligt er det kun for en periode.
  Jeg tænker dog at Epona også er meget andet end det…..
  Jeg synes det er dejligt at kigge med, blive inspireret og afprøve eller få andre ideer ud fra alle de kreative ting du finder på (udover hækle ideer og hæklemønstre.)
  Så håber du/Epona bliver ved 😊
  God weekend og tanker herfra.

  • Tusind tak for de søde ord Laila 🙂

   Du har ret, Eponas dagbog er så meget andet end hækling, Lige nu kæmper jeg nok mest med mit eget hoved, da jeg på en måde ser hækling som en del af både min og Eponas identitet.

   Identitetskrise er nok for stort et ord, og alligevel føles det som om jeg har mistet min retning. Jeg savner det og flere gange er jeg ved at gribe ud efter nål og garn fordi der liiige er noget som skal afprøves.
   Så nu har jeg pakket garnet væk, så ligger det ikke og frister 🙂

   Også en rigtig dejlig weekend til dig 🙂

 2. Det er da rigtig træls for dig. Men jeg ved du kan så meget andet, så mon du ikke kommer på nogle helt fantastiske nye ideer. Blomsterdekorationer, malerier, syting m.m ikke atforglemme mad. Held og lykke.👍🐥

  • Tusind tak for opmuntringen 🙂

   Jeg tror også jeg finder andre kreative ting at beskæftige mig med, helt sikkert.

   Lige nu er det bare brandærgerligt at “miste” den allerstørste passion – håber virkelig jeg kommer til at hækle igen

 3. Øv! Kender de godt. Jeg skal også holde mig til små sporadiske hækleprojekter, ellers går det også galt for mig. Det er virkelig surt, når man ikke kan gøre det man elsker. Men heldigvis er der så mange andre kreative retninger, man kan lege med… måske de næste mang blogindlæg her skal handle om jagten på en ny hobby ;0)
  Glæder mig til at følge med!

  • Jep, det er mega surt og svært at acceptere, at jeg ikke kan lave det jeg holder allermest af. Virkelig! Jeg har tusindvis af nye hæklemønstre, opskrifter og eksperimenter i hovedet som jeg gerne vil afprøve, men måske en gang kan jeg igen …

   Heldigvis er det ikke jordens undergang og heldigvis ER det kun en hobby, jeg finder helt bestemt en ny passion om noget tid 🙂

   Glæder mig over du forsat følger med 🙂

 4. Hvor er det, på godt jysk, TRÆLS for dig. Men der er jo det med et kreativt sind, at det ikke sådan lader sig standse. Du har så mange skønne ting udover hækling på din blog, og du skriver så godt. Jeg glæder mig altid, når der er et nyt indlæg fra dig, hækling eller ej. Rigtig god bedring, søde, dygtige Anja 😊

 5. Åh, hvor jeg føler med dig… håber, du får holdt en god pause og kommer styrket igen. – Tænker, om du har veninder, der kunne udføre fysisk hækling af de kreative ideer, du nok ikke sådan lige holder op med at udtænke.
  Men jeg glæder mig til at se, hvor din kreativitet nu vil føre os hen… rigtig god bedring😍

  • Tusind mange tak Bodil

   Desværre hækler mine veninder ikke … men du giver mig en idé … måske kan jeg indimellem lokke med mine piger. De kan hækle begge 2 og har før testhæklet dele af opskrifter for mig 🙂
   Tak fordi du lige mindede mig om mulighederne 🙂

 6. Jeg er overhovedet ikke kreativ. Ikke på håndarbejdsmåden, i hvert fald, og jeg hækler ikke. Så jeg besøger ikke din blog pga. hækleopskrifterne. Jeg besøger dig fordi din blog er fuld af pæne billeder og gode stemninger. Jeg håber du bliver ved med at vise pæne billeder og sprede god stemning 🙂 Og så ønsker jeg dig god bedring!
  Kh Nana

  • Tusind tak Nana

   Godt du fik “håndarbejdsmåden” med, for du er nemlig rigtig kreativ og dygtig, – din blog taler for sig selv 🙂

   Jeg elsker at fotografere, så det vil jeg bestemt forsætte med, derudover finder jeg helt sikkert også en ny kreativ passion jeg kan tage billeder af <3

   Jeg er så glad for at du er med, tak

   Kh

 7. Hej Anja,

  ÆV hvor træls for dig. Jeg tror dog at en BOJO vil gerne en god ide. Jeg har faktisk selv købt en før nytår, men har dog ikke lavet meget i den. Men jeg tænker at mens du skriver i den, pludselig for en masse gode ideer til kreative projekter, som ikke er hækling.

  Jeg vil mest bruge min til at samle op på gode ideer til aktiviteter, små og store drømme, samt lister over hvad der gør mig glad.

  God bedring

  Kh. Maja

  • Hej Maja

   Tusind tak for din hilsen.

   Det lyder som rigtig spændende planer du har med din bujo. Jeg er endnu så ny i den verden, og har meget at lære, jeg glæder mig vildt til at se din 🙂

   Kh. Anja

Der er lukket for kommentarer.