5 kreative ideer til vinterferien, for både børn og voksne

Normalt elsker jeg at bruge mine ferier på kreative projekter, det er så hyggeligt og afslappende. Desværre holder jeg ikke vinterferie hele ugen i år, men må nøjes med fredag fri. Hvilket helt sikkert er bedre end ingenting, men som ikke levner plads til de helt store projekter.

Men alle har jo lov at drømme og hvis nu jeg havde ferie, var der flere ting jeg godt kunne tænke mig at lave mere af, at eksperimentere videre med. Ting jeg tidligere har hygget mig gevaldigt med og som jeg ikke helt er færdig med at udforske.

Jeg har samlet 5 kreative ideer til vinterferien, som jeg, hvis jeg havde ferie, ville nyde at arbejde mere med. Ideer der ikke koster alverden at lave, da flere af dem består af genbrug, nemlig mælkekartoner.

Måske er nogen af ideerne noget for dig?

5 kreative ideer til vinterferien

At lave Papmache´ af mælkekartoner er virkelig en hyggelig aktivitet for både børn og voksne. Husene kan sagtens males mere detaljerede end mine kedelige voksen-hvide

Her har jeg lavet flet af mælkekartoner, en sød lille kurv. Dem kunne jeg virkelig godt ønske mig flere af, de er super søde og meget anvendelige. En aktivitet for voksne eller større børn, da den kræver lidt fingersnilde

Mælkekartoner er geniale og kan bruges til virkelig mange fine ting, blandt andet en uro af mælkekartoner – skal den være sjovere for børn, kan man klippe eller printe dyre- eller superheltemotiver ud af bøger/blade eller fra internettet og tegne efter

Hjemmebagte kranse til fuglene vil de små kræ bestemt sætte pris på her i vinterkulden. Der er noget livsbekræftende i at observere de små vingede væsner gå ombord i de fine kranse.

At tegne med tusch og akvarel/vandfarve kan give nogle ret fine billeder. Disse har jeg selv tegnet, da jeg ikke lige havde nogen børn ved hånden, desværre! For børnekunst er ofte meget mere charmerende og umiddelbar.

 

Rigtig god ferie