5 år

Hip hip hurra! Bloggen fylder år i denne måned. 5 år!

Altså det er jo i grunden lidt vildt. Tænk, at jeg har blogget i 5 fulde år. Det føles ret vildt. For hvor mange ting holder man egentlig lige ved i så lang tid? Havde nogen spurgt mig da jeg startede, om jeg bloggede efter 5 år, er jeg ikke sikker på at svaret ville være, ja.

Jeg begyndte den gang at blogge fordi jeg godt kan lide at fotografere, skrive, skabe, eksperimentere og dele. Og fordi jeg savnede et rum. Et rum, hvor jeg kunne samle og dele alle mine billeder, ideer, eksperimenter og alle mine kreationer. I lang tid var Eponas dagbog en temmelig blandet landhandel med fine havebilleder, madopskrifter, genbrugsideer, syguides, papirklip og hækleopskrifter. Men langsomt fandt jeg min største passion, men også min stemme, og Eponas dagbog forvandledes lidt efter lidt til en hækleblog, mest af alt. Heldigvis er I mange som deler min passion. Derfor en kæmpe tak til alle de af jer, som har været med fra start. Gennem genbrugsfund og madopskrifter. DIYs og hækleopskrifter. Tak til jer, der er stødt til på vejen og har haft lyst til at blive. Og tak og velkommen til jer, der lige er kommet til. TAK 

En 5 års fødselsdag skal naturligvis fejres og jeg synes, det gøres bedst med en gave til jer. Allerhelst ville jeg invitere jer allesammen på varm chokolade og kagemand i et fint konditori, men I er slet og ret for mange. Corona restriktionerne taget i betragtning går det overhovedet ikke, og jeg er heller ikke sikker på, at jeg har råd.

I stedet vil der frem til den 15. April være 20% rabat ved køb af hækleopskrifter i Eponas butik.

Husk blot at indtaste rabatkoden, så trækkes de 20% automatisk.

Køber du via mail og betaler derefter med MobilePay, skriver du bare i mailen, at du har set en rabatkode på bloggen, så trækker jeg 20% fra prisen.

Rabatkode: 052021

Rabatkoden gælder fra 3/4 – 15/4 2021

GiveAway på Instagram

Du kan også smutte over på Instagram, hvor jeg holder en fødselsdags Giveaway:

Vær med i lodtrækningen om 2 hækleopskrifter på Eponas Instagram


Tak fordi I er med 

4 kommentarer til “5 år”

  1. Sjov og dejlig ide. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰Tillykke med fødselsdagen med bloggen.

  2. Tillykke og tusind tak for du gør det du gør ❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

    • Tusind tak Maria 🙂 Og mange gange selv tak. Uden læsere, uden med-passionerede, uden kommentarer, uden testhæklere ville Eponas dagbog ikke være Eponas dagbog <3

Der er lukket for kommentarer.