1. Marts

Jubii – første dag i den første forårsmåned!

En dag og en måned jeg har glædet mig rigtig meget til. Af flere årsager – Nu venter foråret nemlig lige om hjørnet. Og uanset, hvor koldt og vinterligt det kan blive i Marts, varer det heldigvis aldrig så længe. Foråret lader sig ikke stoppe nu<3

Egentlig kan jeg lide alle årstider og forsøger at finde noget hyggeligt og rart ved det hele. Om vinteren, de indendørs sysler. At krybe sammen i sofaen med et tæppe, en god bog, varm cacao og stearinlys, og nu – I forårsmånederne glæder jeg mig meget til at begynde at forspire sommerens smukke blomster og krydderurter – Jeg er klar!

I Marts, hvis den arter sig fra sin lyse og lune side, glæder jeg mig ligeledes til at gøre resten af haven klar. Feje visne blade, luge, klippe ned og ikke mindst, at drikke kaffe på altanen og mærke de første forårsspæde solstråler bide lidt i kinderne.

Selvom dagen i dag har budt på både solglimt og periodevis opholdsvejr, havde jeg nok oversatset lidt, da jeg forestillede mig at sidde på altanen med min nye bog. Indhyllet i tæpper og en varm kop the. Bare en halv time. Bare lidt.

Men uanset, hvor meget kalenderen siger forår, var det alligevel for koldt og blæsende. I stedet må bogen gå under vintersysler og læses inde. Hvilket også er rart. Imens kan jeg nyde et lille forskud på de kommende måneders pragt.

Herunder nemlig de fine graciøse Vibeæg og en smuk pæregren, fra det gamle pæretræ. Hentet ind til forspiring for et par uger siden.

Forår i stuen

Er den ikke så fabelagtig, fantastisk smuk? Sådan en patineret, kroget pæregren med de fineste blomster …