Om mig & bloggen

Hjertelig velkommen til Eponas dagbog

Og hvem er så Epona? Jo, egentlig er Epona navnet på en gallisk gudinde, der stod for hestenes, æslernes og muldyrenes beskyttelse. Men nok så vigtigt for mig, er Epona navnet på en helt særlig og speciel hestepersonlighed. Jeg har en lang fortid som inkarneret hestetosse med flere egne heste. Da jeg havde flest, stod der fem skønne dyr i stalden. Jeg har elsket alle mine heste gennem tiden. Alle har de været skønne og dejlige personligheder. Men én trænger sig særligt på, nemlig Epona. Hun var en ener. Sådan én man er heldig, hvis man møder, blot én gang i livet. Deraf navnet på bloggen. 
I flere år har jeg haft lyst til at lave min egen blog. Jeg har nydt at læse andres, at blive inspireret, glædet, bevæget. Men føromtalte heste betød at en stor del af min fritid blev tilbragt i stalden, med mindre tid til andet som følge. Jeg har ikke heste længere og derfor har jeg fået en helt uvant mængde tid. Hvilket har gjort det muligt for mig, at prøve kræfter med blog-verdenen. Spændende og givende. Jeg bruger min blog som en slags online dagbog og fotoalbum. Et sted at gemme ideer, billeder, opskrifter og dejlige oplevelser. Kan jeg herved give inspiration eller ideer videre til andre, vil det være mig en glæde og en ære. 
Alt i alt, må jeg nok konstatere, at Eponas dagbog er et "rodsammen" af lidt af hvert :) Men du skal være så hjertelig velkommen her i min blandede landhandel. Har du spørgsmål, eller lyst til at skrive en hilsen eller en kommentar til mig, er du mere end velkommen. 
Du kan også altid nå mig på eponasdagbog(a)gmail.com 

Kommentarer

Dette kunne også interessere dig