Plan udført!


Ferien synger på sidste vers for mit vedkommende. Jeg har udnyttet ugerne til en del kreative sysler. Hvilket har væretgodt! 
Godt opladet på energi- og overskudskontoen er jeg (næsten) klar til at starte arbejde på mandag. (Hvem kunne ikke bruge en uges ekstra ferie? Jeg kunne!)

Min plan med de små hæklede katteansigter er gennemført: Et baby dynebetræk med applikationer. Jeg er ganske godt tilfreds med resultatet. Det svarer pænt til min forestilling og ansigterne er ikke for tunge til betrækket, som jeg egentlig var lidt spændt på.

Nu er det jo en efterårsbaby min datter venter, så jeg har syet i blødt og varmt flonel. Han skal jo nødig fryse, den lille dudder!

Opskriften på katteansigterne finder du her

Syvejledning samt mønstertegning på babybetræk finder du her

Ifht vejledningen i linket, tegnes der 2 mønstre. Et til forsiden, og et til bagsiden af betrækket. Forside-delen, tegnes og klippes igennem 20 cm nede fra toppen og igen 30 cm nede fra toppen. Således at mønstret består af 3 dele. Det midterste stykke er der, hvor kattene er syet på. (Husk at klippe 1 cm sømrum)

Jeg har stivet dette midterstykke af med vlieseline på bagsiden og derefter syet ansigterne på med symaskinen.

God weekend ♡


Kommentarer

 1. Det er blevet et rigtig sødt betræk,katteansigterne er så fine.
  Ferie kan man ikke få for meget af😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg er også pænt tilfreds - altid rart når forestillingen matcher resultatet :D

   Slet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig