Hurtig ekspedition

Indeholder affiliate-links

Yay - Og vips, kom det nye garn jeg havde bestilt! Det lækreste bomuldsgarn til karklude, håndklæder og baby hækling.

Jeg har før henvist til Rito.dk når jeg har anbefalet online garn-shopping. Nu gør jeg det lige igen, for jeg er simpelthen så begejstret for deres hurtige ekspedition, det store udvalg af både garn og hobby artikler samt lækre kvaliteter og overkommelige priser. Jeg vil så gerne dele min begejstring med jer og kender I ikke shoppen i forvejen, kan jeg varmt anbefale at tage et kig. Det koster ganske gratis at lure :)

Jeg bestilte fredag formiddag og lørdag ankom pakken til nærmeste pakke-afhentningssted - Det må da siges at være hurtig ekspedition ... 

Jeg glæder mig meget til at komme i gang med nye hækle og strikke projekter. Især er jeg spændt på Drops garnet som er en miljø-rigtig recycled bomulds udgave. Det føles ekstremt blødt, vamset og lækkert.

Det er nu dejligt at få pakker med posten ♡
Kommentarer

 1. Hold da op det var hurtig levering.
  Jeg kender ikke shoppen,men skal da lige ind og lure lidt😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt vildt! Jeg er begejstret og kan varmt anbefale dig at lure :)

   Slet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig