Hæklede karklude


Laila viste fornylig en hæklet karklud, i det dejligste stjernemønster. Se mere på hendes fine og inspirerende blog Syslerier på Pilegaarden. Faktisk blev jeg temmelig forelsket i mønstret og var nødt til selv at hækle en. Eller 2, rettere. Da jeg først fik mønstret under huden gik det nemlig forholdsvis nemt.

Normalt er jeg ellers gladest for at hækle med det helt tynde bomuldsgarn og nål nr. 2,5, hvorimod disse klude er hæklet af en lidt kraftigere bomulds/hør-blanding og på nål nr. 4. Det går alligevel noget hurtigere at hækle på en større nål. Hvilket er så herligt! Jeg kan virkelig godt lide, når der sker noget!
Så nu har jeg igen lidt værtindegaver liggende. Altid godt med lidt på lager.

Mine klude måler ca 23 x 23 cm. Opskriften finder du her hos Drops Design, hvor de oprindelig er hæklet som grydelapper. Jeg har bare hæklet fastmasker omkring hele kluden i stedet for den vejledning på kant og strop, som er i original opskriften.
Kommentarer

 1. Du er altså ret hurtig :-) Og de er blevet meget fine. En god værtindegave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Når først man lige har taget på mønstret, er det ret hurtigt at hækle. Lige noget for mig :)

   Slet
 2. Tusind tak for de søde ord😊
  Dine klude er rigtig fine,det lidt kraftigere garn passer så fint til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme og selv tak :) Synes også garnet er ret flot til mønstret

   Slet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig