Prydløg - upside down

Så fik det da vist regnet af - ihvertfald for en stund! 

I min lille have damper og emmer det hele af den megen vand. 
I formiddags var jeg et smut ude, for at besigtige vind og vandskaderne efter den seneste tids, nærmest efterårsagtige vejr. Prydløgene lå underdrejet på jorden. De har virkelig været så fine i år. Store hoveder og super høje stængler. Intet under, at de ikke kunne modstå vand- og vindmængderne.

Da jeg stod med de afklippede prydløg i hænderne, nænnede jeg ikke rigtig at smide dem på komposten. I stedet har jeg hængt nogen af dem til tørring i kælderen og resten er sat til pynt i en vase. 

Har aldrig før tørret prydløg, så jeg aner ikke helt om det overhovedet kan lade sig gøre - men det må komme an på en prøve. Tænker de vil være mægtig smukke i dekorationer i tørret tilstand. Måske kunne de endda være rigtig fine med en gang spraymaling ... ?

Skulle der være nogen af jer, som har tips og tricks til tørring af blomster, så del endelig. Selv er jeg en ren novice på det område.I ønskes en rar og dejlig fredag ♡


Kommentarer

Dette kunne også interessere dig