Endnu et hæklet håndklæde


Sådan!

Så slap de fleste af mine garnrester og det meste af min tålmodighed op.
Ikke flere firkanter til mig i denne omgang! Endnu et hæklet håndklæde kan tilføjes samlingen.

Jeg ved ikke om det nogen sinde vil lykkes mig at hækle et helt tæppe, men så må mindre gøre det. Faktisk er det helt okay, for jeg er super fornøjet over de hæklede køkkenhåndklæder. Synes de er så smukke og glæder mig over dem, hver gang jeg tørrer hænderne. Og så pryder de i køkkenet på en helt anden måde end de købte frottéhåndklæder.

Selvgjort er altså bare velgjort! Sådan er det bare ... :)

Opskriften på firkanterne med rund midte finder du i indlægget her.


Jeg har brugt 12 firkanter til mit håndklæde, som derefter er hæklet sammen med fastmasker fra vrangsiden (firkanterne ligger ret mod ret) i bageste maskeled. Tilsidst har jeg hæklet 2 omgange fastmasker omkring hele herligheden og afsluttet med en omgang bestående af 1 fastmaske, 2 luftmasker, 1 fastmaske, 2 luftmasker og så fremdeles. Fastmaskerne har jeg hæklet i hver anden maske.Ha nu en skøn weekend


Kommentarer

  1. Det er bare så estetisk og smukt. Du er virkelig dygtig! Og det er nogle lækre farver.

    SvarSlet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig