Smoothie med kokosmælk

Smoothies med kokosmælk er super lækre, cremede og fløjlsbløde. Virkelig lækkert. Jeg laver dem indimellem til os, som en lille søndagmorgen luksus - Eneste ulempe er det forholdsvis høje kalorieindhold i kokosmælken. Derfor er de hos os forbeholdt særlige lejligheder eller som en lille ekstra weekend luksus. Skønne er de bestemt.

Smoothie med kokosmælk

2 glas
 • 2 store bananer
 • 1 hel økologisk citron med skræl, und alles
 • 1/4 tsk lakridspulver
 • 5 dl kokosmælk
 • Evt. en lille håndfuld persille (eller til pynt)
 • Isterninger
Kom isterninger i 2 glas. Skær bananerne i mindre stykker og ligeledes citronen (fjern eventuelle sten). Blend frugterne sammen med kokosmælk og lakridspulver til drikken er jævn. Hældes over isterningerne og pyntes med persille.

Skal smoothien være mere grøn og krydret, smager det godt med en lille håndfuld persille blendet i. Persille, lakrids og citron er egentlig en mere end okay smagskombination.


God søndag

Kommentarer

 1. Jeg er ... muligvis ... overbevist. Lyder faktisk ret lækkert, omend jeg tænker at den skal testes UDEN persille. I hvert fald til en start. Tak for tip!
  /ks

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler ... Måske en god idé at prøve uden persille først :) Den er rigtig okay lækker og cremet. Lad mig endelig vide, hvad du synes efter test :)

   Slet
 2. Jeg ville nok nærmere tænke citronmelisse istedet for persillen:-) God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Citronmelisse har jeg aldrig prøvet, men det lyder også som en super fin kombination :) Tror det skal afprøves.

   Slet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig