Onsdagssnegle

Lækre snaskede onsdagssnegle - bagt efter denne opskrift

De havde da fuldstændig fat i noget - bagerne - da de i sin tid lancerede onsdagssneglene. For hvem siger onsdag behøver være sådan en lidt grå midt-i-ugen mellemvare?

Det er der selvfølgelig heller ingen der gør, selvom jeg må tilstå, at onsdag for mig, ofte kan være lige netop det - en lidt grå mellemvare. 

Inspireret af bagernes forsøg på at muntre onsdag lidt op, har jeg fundet min yndlingsopskrift på lækre, snaskede kanelsnegle frem. Hvem vil ikke gerne overraske eller overraskes med en lækker snegl til eftermiddags- eller aftenkaffen? 
Resten af sneglene kan snildt fryses, det bliver de ikke ringere af. 

Ha nu en skøn midt-i-ugen-dag


Kommentarer

 1. Du har ret, duften af kanelsnegle kan få selv den mest kedelige onsdag at blive ikke mindre end fantastisk. Tror også at kanelsneglene formår at vende selv en mandag til den rigtige side :) De ser enormt lækre ud dine kanelsnegle og sjovt nok, har jeg faktisk aldrig bagt danske kanelsnegle. Jeg kommer fra Sverige, og hver gang jeg bager snegle, bliver det på den svenske måde. Men nu får jeg helt lyst at prøve den danske variant!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lidt sjovt som sådan et lille stykke bagværk kan vende humøret og dagen, men herligt :)
   Svenske kanelsnegle - Dem kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve at bage. Mon du har en opskrift på din blog?
   Kigger forbi i morgen igen, har endnu kun nået at små lure meget lidt :)

   Slet
 2. Kanel er altid godt... en god snegl eller et kanel brød er bare fantastisk

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Kanel kan et eller andet :)
   Kanelbrød - også noget jeg kunne tænke mig at afprøve.
   Nogen opskrift anbefalinger?

   Slet
  2. Desværre ikke lede også selv, for den lokale bager put næsten ikke kanel i deres brød.

   Slet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig