Genbrug syltetøjsglassene - DIYEndnu en fantastisk forårsdag og en helt perfekt start på ugen med et lille krea-genbrugs-projekt ♡ Den slags kreative projekter kan i den grad redde, eller højne en allerede god dag og samtidig fylde energidepoterne helt op.  

Af en eller anden årsag, kom jeg til at tænke på, hvor meget jeg egentlig mangler små vaser. Det var nok de små Anemoner under hækken, som fik mig på den tanke. De er ikke helt klar til at plukke ind endnu, men når tiden kommer, forsvinder de let i de store vaser.

Heldigvis er der råd for sådanne mangler. Syltetøjsglas, jutesnor og lim. Et hyggeligt lille mandag eftermiddags projekt. Synes vaserne er blevet ret så gode - Lige nu står den ene med blodmirabellegrene, men snart kan Anemonerne overtage pladsen. Det bliver så fint.

DIY

 • Rengjorte syltetøjsglas
 • Jutesnor
 • Flydende lim
 • Pensel
 • Saks
Pensel lim på glassene, hvor du vil have snoren. Vikl snoren en omgang, således at du vikler over den løse ende - forsæt til den ønskede højde, pres trådene sammen indimellem. Klip til sidst snoren over og put den under sidste vikling. Stram til. Tør glassene fri for overflødigt lim og de er klar til de små forårsblomster ♡God mandag

Kommentarer

 1. Rigtig god idé. Jeg gemmer alle syltetøjsglas til en kammerat som laver nye forsyninger af ditto. Og det er så dejligt at få hjemmelavet syltetøj retur ;-)
  Meeeeen mon ikke jeg kan bruge et enkelt eller to af dem til små forårsblomster. Jeg tror det.
  Tak for tip. De er rigtig flotte - kan godt lide det enkle look.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellers en lækker aftale du har dér :) Sådan en gad jeg godt have :)
   - Og mange tak

   Slet
  2. Ih, jamen det er jo lige mig, ved du nok ;) Det bliver jeg nødt til at prøve. Hvad er det i øvrigt for en kurv du har bag dine vaser - den ser også flot ud! Du har fået nyt design på bloggen! Super flot - det kan jeg godt lide! Kh Malin

   Slet
  3. Ja, jeg ved ;) Den slags projekter er så herlige ...
   Hvor er jeg glad for det du siger om layoutet på bloggen. Synes også det er blevet godt, men var alligevel lidt spændt på om det nu fungerer i praksis.
   Kurven på billederne er en lille søgræs sag, købt hos Søstrene Grene - rigtig sød, er den :) Kh.

   Slet
  4. Meget søde vaser, er også ret vild med kurven bagved.
   det helt vildt så langt fremme nogle blomster er.

   Slet
  5. Ja, det er virkelig et tidligt forår vi har i år - herligt, herligt :)

   Slet
  6. Alle de fine ting man kan finde hos Søstrene Grene. Det er efter hånd blevet en af de (få) butikker jeg virkelig kan lide at gå i :)

   Slet
  7. Enig - der kan jeg også få lang tid til at gå inde :)

   Slet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig