Vintergækker i potter

Der kom et solstrejf forbi i går eftermiddags - det udnyttede jeg til at dappe i haven en lille tur. Ikke at jeg fik udrettet det store - det solstrejf var nu altså virkelig kort :) Men lidt har også ret. Rart at komme ud lidt. Og rart at rode lidt med jord og planter. Bare lidt.

Lidt friskt og grønt velkomststemning på bænken ved hoveddøren. En helt enkel udendørs dekoration af de små dejlige vintergækker i zinkpotter samt et par mirabellegrene i en kande. Super enkelt - men på denne årstid, virkelig virkningsfuldt. Vitaminer for øjnene.

Jeg graver bare små klumper af vintergækkerne op fra bedene, sætter dem i små krukker og pynter med lidt mos. Når de begynder at se kedelige ud, returnes de til bedene igen. Gerne et sted, hvor de små blomster ikke vokser i forvejen. På den måde "males" alle bedene efterhånden med et hvidt strejf. Vintergækkerne kan også tages med ind, der holder de ikke så længe som udendørs - men super dejlige ser de ud i indendørs.

Ønsker jer en god start på ugen

Kommentarer

 1. Tak :) Utroligt så lidt der skal til for at skabe lidt forårsstemning. Om sommeren når alt står i fuldt flor, ville de forsvinde ... men ikke nu <3

  SvarSlet
 2. åh hvor er det dejligt at se på.
  I dag var der meget vind, men ok sol.

  SvarSlet
 3. Ja, de er lige til at blive i godt humør af :)
  Er lidt spændt på grenene, om de bliver stående, med alt det blæst der skal komme forbi de næste dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, du siger da noget. Super ide - jeg smider straks et par sten i kanden. Takker :)

   Slet
 4. Svar
  1. Det virkede perfekt :) Selv med den kraftige vind vi havde i går, står kande og grene stadig ligeså fint

   Slet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig