Velkomstdrink til nytårsaften

Ærligt - Jeg har virkelig ikke ret meget forstand på drinks - men jeg synes de ser super flotte ud og vil gerne servere et eller andet smukt og overraskende som velkomst drink nytårsaften. Derfor har jeg snuset lidt rundt på nettet efter inspiration og er endt med en lidt modificeret udgave af drinken Blue Velvet. Modificeret på den facon, at jeg har valgt at bruge lidt mindre Tequila og lidt mere kokosmælk i min velkomst udgave, da jeg ikke ønsker mine gæster går i gulvet før forretten :)

Den er prøvesmagt og absolut godkendt :) Fløjls-agtig cremet og en rigtig fin smag. Og alene farven, jeg kan slet ikke stå for den fine turkisblå farve.


Opskrift som velkomstdrik

4 pers.
 • 1 moden banan
 • Saften fra 1 lime
 • 1/2 dl Tequila
 • 2 dl blå Curacao
 • 3 dl kokosmælk
 • Lidt knust is eller en isterning eller to pr. glas
Læg en isterning eller lidt knus is i hvert glas (gerne kolde glas). Blend det hele godt (minus isen) til en ensartet cremet drik og hæld drikken op i glassene. Server straks.

Den stærke drinks udgave

4 pers.
 • 1 moden banan
 • Saften fra 1 lime
 • 1 dl Tequila
 • 2 dl blå Curacao
 • 2 dl kokosmælk
 • Knust is eller isterninger
Fremgangsmåden er den sammen som min velkomst udgave

Skål

Kommentarer

 1. De ser flotte ud. Jeg regner med at lave champagne mojitoer, men har ikke prøve smagt endnu. Ses

  SvarSlet
 2. Champagne mojitoer lyder super eksklusivt og smukt ... glæder mig til at se billeder og måske en opskrift :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig