Min julehave - del 2

 fint, at det holdte tørvejr og jeg kunne forsætte mine julerier i haven. Jeg har hygget mig med at pynte indgangs- og kælderdørs partiet op i dag. Det ene espalier er pyntet med store grangrene, så det næsten ligner at der vokser grantræer. Det andet er pyntet med grankranse i forskellige størrelser.

Grankransen hænger ned fra lampen ved kælderdøren. Som et forsøg har jeg tilføjet træperler i udsmykningen af denne ene krans - Endnu har jeg ikke helt besluttet om de er kommet der for at blive, eller om de bliver fjernet igen.

Grankranse på espalieret ved fordøren. Om sommeren vokser der smukke Klematis og ærteblomster. Når de afblomstrer og visner, kan espalieret godt virke lidt bart - så det er virkelig dejligt at det nu har fået lidt smukt pynt og fylde igen.

Vil du se, hvordan espalierne og haven ser ud om sommeren, kan du klikke her
 Snap af dekoration ved fordøren.

Det andet espalier har jeg pyntet med store grangrene, synes næsten det ligner at der vokser grantræer 


Ved kælderdøren er der også en lille hyggelig opstilling, der mangler blot at blive tilføjet en sammenfiltret lyskæde i den ene kasse med gran. Jeg kombinerer gerne både levende lys og varmt gule lyskæder for at skabe den hyggelige og varme stemning jeg ønsker mig.

 Langs havegangen

Købte dette lille grantræ i dag - den er da så fin og var bestemt nødt til at med mig hjem


... og her til aften, med lyskæde og levende lys, så fint og hyggeligt ...

Efter en lang og dejlig eftermiddag/tidlig aften ude, vil jeg nyde denne lille luksus - varm chokolade med flødeskum og mini skumfiduser ... herligt :)


Ha' en rigtig dejlig aften

Kommentarer

  1. Det super godt og hyggeligt ud. Føler lidt bagud, har stadig græskar og skeletter hængende

    SvarSlet
  2. Det er også først nu mine græskar er smidt på komposten. Derudover har jeg det sådan - at en have skal være til glæde, afslapning og lyst og ikke en pligt :) Burde og skulle er virkelig trælse begreber der kun kan bruges til at slå sig selv oven i hovedet med - og det har ingen gavn af. Har man ikke tid, lyst eller overskud til at pynte op, skal man lade være - det skal man ikke have det skidt med :) Get my point? Du når det nok, eller gør du ikke - det bliver jul alligevel ... :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig