Halloween i haven

Jeg elsker simpelthen bare levende lys og bål i haven, især om vinteren og i efteråret. Den stemning det giver er bare så hyggelig. I går skar jeg ansigter i græskarrene og det skulle udnyttes til endnu mere stemning og lys udendørs.

Det kan føles lidt trist nu de lyse aftener efterhånden er forsvundet, men omvendt synes jeg det giver plads til en anden form for aftenhygge og det er oplagt med bål i bålfade og bålpladser, græskarlygter og lys i lanterner og syltetøjsglas. Jeg er så super glad for at bo i et land med så skiftende årstider og hver årstid har efter min mening sin helt egen charme og muligheder <3

Godt med varmt tøj, en kop varm cacao eller kaffe og så ellers gå ude i haven mens mørket falder på og de levende lys blafrer, er altså en oplevelse man ikke bør snyde sig selv for :)

Kommentarer

Dette kunne også interessere dig