Lyserød smoothie med hyldebærsaft

Jeg synes den lyserøde smoothie ser fantastisk ud og den smager også dejligt. Smoothien er egentlig et resultat af min lyst til at eksperimentere med den hyldebærsaft jeg lavede den anden dag.

Hyldebærsaft kunne godt gå hen og blive en af mine nye yndlings ingredienser i smoothies. Den giver lige lidt sødme og så er farven jo virkelig fin - sådan en herlig lille detalje. Nogen gange er det de små ting der gør det og for mig betyder det virkelig meget at mad og drikke ser lækkert og indbydende og smukt ud - det betyder næsten, ikke helt, men næsten lige så meget som smagen. Jeg bliver glad, sådan helt ned i maven, når jeg ser på den lækre lyserøde farve. En lille bitte ting, men synes alligevel det er en af de små ting der er med til at løfte hverdagen <3

Opskrift på lyserød smoothie

2 glas

2 bananer
4 jordbær + 4 til pynt
2-3 spsk hyldebærsaft
3 dl mælk eller yoghurt

Isterninger

Skær bananerne i mindre stykker og blend dem sammen med jordbær, mælk og hyldebærsaft. Kom isterninger i to glas og hæld smoothien over isen. Pynt med jordbær eller en kvist mynte.


Kommentarer

Dette kunne også interessere dig