Kaffe inspiration

Apropos kaffe. Min datter har foræret mig en fantastisk inspirerende bog om kaffe. Det var én hun selv havde fået forærende på et tidspunkt, men mente den nok faldt mere i min smag. Hvor har hun ret :) Lækre opskrifter på alt fra kold til varm kaffe, velegnede brunchkaffer, dessertkaffer, uden og med alkohol. Har bladret lidt i bogen og der er bestemt mange opskrifter jeg gerne vil afprøve.

Jeg er jo glad for god kaffe og helst alt andet end ren sort kaffe, som jeg aldrig drikker. Minimum skal der mælk i min kaffe og allerhelst drikker jeg caffe latte. Heldigvis har vi sådan et fancy monstrum af en maskine, der kan piske, skumme, kværne, lave espressoshots og hvad ved jeg. Der ér et eller andet med mænd og maskiner, sådan én kan vi jo umuligt leve foruden - men det er herligt og det, den brygger smager jo fantastisk :) Nu er der ihvertfald ny inspiration til at udnytte monstrummets kapacitet.

Indlægget her bliver kort, jeg har jo travlt kan jeg se. Jeg må tilbage til bolchekogeriet, havde jeg nær sagt. Men mente sirup kogeriet. Min ellers obligatoriske og foretrukne karamelsirup rækker ikke længere her - så jeg er ved at forsøge mig ud i både mynte, chokolade og vanillesirup. Hvordan jeg tryller en hjemmelavet kirsebærsirup har jeg ikke helt regnet ud endnu ... Giv mig endelig et hint, hvis nogen kender en opskrift!? :)


Kommentarer

  1. Hvornår mon der er smagsprøver på alle de lækre kaffer😀☕️

    SvarSlet
  2. Vi laver en kaffe smagningsdag :) Det kunne være rigtig hyggeligt

    SvarSlet
  3. Ja meget. Jeg mangler også lidt pæn neglelak:-) Du kan hilse Torsten og sige at jeg nu er oppe på 8 km i meget kupperet terræn og 400 m havsvømning :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig