Dekorationer med drivtømmer

Dekoration med drivtømmer og strandsten

Hej der og rigtig god weekend :)

Jeg glæder mig så meget til de kommende dage. I aften skal vi være sammen med familien og på søndag skal vi til vestkysten og besøge gode venner. Det skal nok blive en super fin weekend :)

Faktisk har jeg taget forskud på weekenden med en fridag i dag. Den har jeg brugt på at spise brunch med mine døtre, der endnu har ferie. hyggeligt. Efter dejlig brunch, tøffede jeg i haven og har puslet lidt med at lave dekorationer. Hvilken herlig start på de følgende dage. Jeg har skrevet om drivtømmer før her på bloggen, men fine sager kan ikke omtales for tit :) - Drivtømmer, ja naturmaterialer generelt, har en særlig stjerne hos mig. Vi er heldige at bo tæt på stranden, hvor der også er høje skrænter, hvorfra der jævnligt vælter store træer ned i havet. Tænker det er derfor, at der på "vores" strand er rigtig meget drivtømmer i perioder. 

For lang tid siden faktisk, købte jeg en gammel brugt træbakke på genbrug. Den var ikke særlig køn. Skjoldet og gulnet, men størrelsen og faconen på den var rigtig god. Efter en gang sort maling er den lige pludselig rigtig fin og parat til brug. Elsker den slags "hvad kan det blive til projekter" :)

Den har hele tiden været tænkt som dekorationsbakke. I dag havde jeg så tid og lyst til lidt fornyelse indendørs, at den endelig er taget i brug. Jeg har pyntet bakken med et par lys, to store stykker drivtømmer, lidt strandsten og en efeuranke og den er klar til at komme med ind på spisebordet. Synes den "sommerhusstemning", som drivtømmer og strandsten giver er særlig fin.

Jeg har det tit sådan, at mens jeg er i gang, kommer der nye ideer, det gjorde der også i dag og derfor har jeg lavet lidt nyt pynt til haven også.Her er tyndere stykker drivtømmer bundet sammen til en krans med en hulsten i midten ...


Da kransen hang på stolen tænkte jeg det ville være godt med en efeuranke viklet omkring. Sådan hænger den lige nu. Når efeuen begynder at visne kan den bare fjernes - kransen er også fin uden


En enkelt lille uro der hænger fra udendørslampen blev det også tilDen grønne trækasse var egentlig bestemt til ophængning på altanen, også med drivtømmer og sten pynt ...


... men så kunne jeg pludselig ikke bestemme mig til, hvor den skulle hænge. Derfor endte den, nok lidt degraderet, som opbevaringskasse på mit plantebord. Sådan kan det gå :)


Til sidst et lille hop væk fra drivtømmeret, men jeg vil så gerne lige dele billederne af mine Kæmpe verbena, for de er virkelig kæmpe, 1,5 m høje er de efterhånden. De er super store og rigtig flotte, sommerfuglene er vilde med dem, men de er faktisk næsten for store til vores lille have, ihvertfald som her, hvor de er frit voksende i et bed. Til næste år tror jeg de er nødt til at bo i en zinkbalje :)


God weekend :)

Kommentarer

Dette kunne også interessere dig