Hæklet taske

Ferien er snart slut og jeg synes jeg trængte til en ny arbejdstaske, så jeg har hæklet mig en ny. En arbejdstaske for mig indebærer, at den som minimum kan rumme min bærbare computer samt selvfølgelig alle de andre uundværlige effekter en dametaske nødvendigvis må rumme :)

Tasken er hæklet af 2 par gamle jeans, der alligevel skulle smides ud, plus lidt ekstra reststof der passede i farven. Jeg har revet stoffet i ca 1 cm bredde strimler, syet strimlerne sammen og hæklet tasken på nål 12. For at småting ikke skal smutte gennem hæklingen har jeg syet en foer-pose af et gammelt hovedpudebetræk og syet den fast inden i tasken, i hånden. Lynlåsen er ligeledes håndsyet i. For at give tasken ekstra styrke og stabilitet har jeg valgt hanke af gjordbånd som støtter tasken udvendigt og hele vejen under den. Båndet er også syet på i hånden og forstærket med nitter.

Hækling med stof egner sig, udover tasker, også rigtig godt til hyggelige gulv- eller bademåtter. Du kan se den hæklede bademåtte ved at klikke her - Skøn mod bare fødder og super praktisk, da den bare kan puttes i vaskemaskinen når den trænger.


Jeg er ganske fornøjet med resultatet, er vild med det rustikke look og så passer den super til jeans, som er min foretrukne arbejds beklædning. Den brune kant i bunden af tasken er lavet af en rest kraftig twillstof jeg havde liggende. Med kontaktlim har jeg limet ruskind på som afslutning på lynlåsen.


Kommentarer

Dette kunne også interessere dig