Frø indsamling

Akeleje, Lupin og Digitalis står med tørre, modne frøstande lige nu, så jeg har været på frø indsamling i haven i dag. Jeg fandt de fine små poser hos Søstrene Grene forleden, de er jo helt perfekte til frø af egen avl. Nu er spørgsmålet så bare om jeg skal smide de fyldte poser en tur i fryseren eller om jeg mon skal opbevare frøene i haveskuret vinteren over, for at sikre mig, at de får frost, men dog med risiko for fugtskader. Jeg synes nemlig at have hørt at nogen frø behøver frost for efterfølgende at ville spire, jeg aner bare ikke hvilke. Eller om det helt er en skrøne ...
Så for at være på den sikre side var det måske en god idé at putte dem i fryseren? 
Hvordan gør I?

Sommerfugl i Kæmpe Verbena

Kommentarer

  1. Jeg har aldrig kommet mine indsamlede frø i fryseren. Ikke hørt om det før.

    SvarSlet
  2. Og de vil fint spire uden frost? Hmm ... Sikkert bare er en skrøne jeg har hørt, jeg prøver uden fryser :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Dette kunne også interessere dig